I can´t belive I never noticedTvå av prylarna som jag inhandlade i helgen! Armband - Punkt shop 39 kr  Tygkasse - Weekday 50 spänn

Har idag piggnat till ordentligt, VILL till skolan imorgon! Har städat lite, kan vara bra att ha ett snyggt och fint rum nu när man börjar bli frisk. Har även lagt in kläderna i garderoben fint och prydligt, lyssnat på awesome music och sett på ännu ett avsnitt på Ghost Whisperertv4 (som sänds kl. 14.05 varje dag, gillar det programet!), pluggat på med matten (har prov imorgon om jag kommer dit!!!) och dryckit massvis med te, still all the time :P

Har börjat läsa tidningar mer och mer. Då menar jag inte Veckorevyn, Frida, Glamour eller SOLO. Utan jag pratar om dagstidningarna. Typ GA och GT (som är Gotlands lokala tidningar) eller DN. Även Ny Teknik, som kanske inte är en dagstidning, but still ^^ Har även börjat titta på nyheterna på TV. Tycker att det är viktigt att veta vad som händer runt omkring en, om man får chansen. Men det är såklart min åsikt, andra får tycka annat om de vill!

Dagens låt: The Fray - Where The Story Ends

Synes! :D / S

I know you wannaHar föresten glömt att säga att jag har köpt den underbaraste klockan! Gjorde det för ett paaar veckor sedan men jag har bara glömt att lägga upp det :P Soo happyyy :D

Jag köpte den i en lite butik här i Visby, men på webben så kan den hittas på: http://knokk.se/

<3

Don´t know why I didn´t


Böckerna som jag handlade för mitt presentkort som jag fick i julas :) Books totally rock! Det blev två stycken på Engelska och två på svenska... nu gäller det bara att ha tid och läsa dom! :D

Ännu en dag med snörvel och host, men jag känner mig dock myyyycket piggare :D Har fortsatt med läsningen av Änglar och demoner som man bara inte kan lägga ifrån sig när man väl har börjat läsa. Med min stickning av halsduk likaså! Det blev även en del plugg och är stolt för att jag lyckades plugga så pass fastän jag är sjuk! Går inte till skolan imorgon men hoppas på Fredag!!!!

Ciao <3

I feel like crap


Så här känner jag mig ibland. Orsakern är väl febern...

Ännu en dag i sjuksängen :/ Jag mår bättre men knappt... Min dag såg ut på så sätt att jag sov ganska länge, gick upp och såg liiite på film, sedan har jag stickat på min fina halsduk, läst den otroligt spännande boken Änglar och demoner (som jag köpte under min tripp till huvudstaden i helgen som var), försökt att koncetrera mig(men det är väldigt svårt när man känner sig alldelses snurrig och tokig i huvudet) på viktiga saker som skolarbete, räknade faktiskt matte och det gick riktigt bra ( :D ), hällt i mig litervis med te och tillsist så såg jag på Ghost Whisperer på tv4 :)

Nu ska jah nog göra något medans jag dricker té. Och sedan hoppa i säng... ses / S

In the city of blinding lights

Nu är jag hemma! Mitt höstlov är slut och jag borde vara i skolan. Men har dessvärre lyckats dra på mig en jobbbig förkylning TILL! Sitter är och snörvlar och funderar på att gå och ta en kopp te, en ganska övertygande tanke. Är väldigt snurrig och försöker få ordning på tankarna, men det lyckas jag inte med någe vidare:/ Fumlar med fingarna över tangenterna för att skriva XD Men som tur är har jag haft det jätteroligt när jag var uppe i huvudstaden. Barnvakteri, tvåårskalas, träffat en vän och rusat runt i en massa affärer! Så mycket på så kort tid, iallefall så hade jag superduper roligt! Aja. Nästa gång blir det nog mera umgås med kompisar.

Jaaag och min vän Marcus! :D


Det jag ha shoppat kommer ev. upp här gradvis, tuddles <3

I can´t take it anymoreKonken skulle inte vara helt fel. Nu när man släpar en massa böcker mellan hem och skola... fina färger är det också!

/ S

Oh mother I can´t belive its true

Jag har precis varit på BIO med tre underbara vänner. Vi såg filmen nedan och den var jätterolig :P

Ska nog krypa till sängs nu tror jag, tuddles <3


Fallen leaves on the ground

Jag har faktiskt beslutat att jag inte ska ändra min design! Är så fast vi den jag har nu och känner att jag inte riktigt kan släppa taget om de där blommiga tapeterna och alla färger i mina rubriker/kategorier som går ihop med dom färgerna. Så punkt slut. Men det som nu är annorlunda är att jag faktiskt ska försöka få bloggen att blomstra. Jag älskar ju att ta bilder, gillar mode och egenstil och inredning. Jag skall alltså försöka att skriva regelbundet och tipsa folk om stil och bjuda lite av min egen stil ( för dem som gillar den :P )
Hare gött :)

BTW, det är HÖSTLOV!!! :D

I´ts not funny when you´re stuck in the middle


Ballonger från mitt kalas

Jag har typ blogg torka, men jag hoppas att jag kommer börja lägga in grejjer snart igen :P

<3

And the hardest part of all


En bild som my dear friend took  av mej i sommras


Jag står fortfarande upp på mina egna ben...

RSS 2.0