give them a hand.


blev lite sugen på att baka måste jag säga...heheh. men det har jag inte tid med just nu, så ni får den här bilden att titta på istället ;) var ett tag sedan jag gjorde cupcakes faktiskt. det här var nog från i våras... I think!

be someone.lite bilder som troligen kommer att vara med i min kokbok :)

stilla natt.


trots allt mysigt julstök så saknar jag mina sommarbakverk! typ jordgubbar och sånt gott.


singing a song to myself.


mummsfillibabba eller vad ? ;)

only we know.
måste ändå säga att det var sjukt kul att färga håret mörkare. man får en helt ny bild av sig själv liksom :) jag har ju aldrig färgat håret innan och jag vet inte vad det tar som flög i mig. jag vara vaknade en morgon och sa: jag skall färga håret den här veckan. hihi. och trots att det var spontant, så blev det ju bra. enligt mig. haha

have yourself a merry little christmas.julbak hemma hos mej :) det var jättejättemysigt!!!! <3

all we know for sure.bilder från stunden i sthlm med jenny och hanna <3

when your are awake.


jag är törstiiiiig! giv mej vatten. nu. pronto. heh

set fire to the rain.


jo. nu är det allt bra mörkt ute...

men jag kämpar på! hade körlektion idag som gick bra, taggar inför körkortet som fan nu. speciellt för att min fina vän Mina tog det igår, iiiiiiiiiih. you go girl !<3
talking about the young stuff.


en fin bild på en bänk i det sooooommmmmriga visby.

ja. precis. det var just där jag var i helgen. stockholm! julbakade som sjutton med släkten och det kommer bilder på ett par fina chokladpraliner inom kort som jag och min kusin så duktigt tillverkade.


sometimes when it´s hard to see it.frost är det ju ute, men var är snön? saknar den lite faktiskt. blivit en lite kort bloggpaus, eftersom jag varit bortrest a little bit. har julbakat med hela tjocka släkten. hehe. men nu är jag hemma!

puss.

RSS 2.0