You can´t belive it



Jag drömde en dröm. I den drömmen så sprang jag i en trädgård full av blomande körsbärsträd ( det låter såååå Bröderna Lejonhjärta :P Älskar Bröderna Lejonhjärta! ) och grönt gräs. Det fanns fjärillar ialla olika färger, himlen var blå... inga moln syntes till. Och så hörde jag någon kalla på mig vid mitt namn... Men vakna upp. Imorgon börjar skolan och då börjar allvaret. Haha, aja. Drömma kan man ju alltid :P

Igår kväll och delar av idag så har Karro varit här. Vi sov som stockar och vaknade åt frukost. Hon lånade en av våra cyklar, för hon skulle upp till kyrkan och ta hand om en sak där i ca. 1 timme. Under tiden så vaknade jag till, duschade, fixade lite grejer på datorn. Jaaa, och sen kom hon tillbaka och vi kollade lite på tv. lagade lunch, det belv pankakor. Mums... sen åt vi fika och sen skulle hon ta bussen till stan till innebandy. Thanx for the company pal.

Nu ska jag fixa lite här hemma och laga middag. Jag tror det blir kycklingstrimlor i jordnötsås jumie mummie enligt mej.
By the way, klänningen ovan är från HM Divided :)

Ses <3


DAGENS LÅT: Urban delights - Crush

You know who you are






Idag har jag varit i stan. Men det var nog ingenting som gick som planerat. För jag skulle ju igentligen gå med Karro, men hon fick en del att göra så jag ringde upp en vän som jag visste skulle ha möjlighet att gå på stan. Ellenpellen, hade tänkt att dra med henne iallafall så att det var ju toppen.

Vi hade då tänkt att gå till en outlet, där det tydligen skulle finnas en hel del utREAde grejjer, men såklar, ändå snygga. Medans hon väntade på att jag skulle komma in med bussen så cyklade hon dit iförväg och ser skylten: Endast öppet på Lördagar. Det var lite synd att det inte var lördag idag, som de flesta vet... jaaa, det är Tisdag. Så jag tog bussen några hållplatser längre, Ellen fick cykla tillbak in till centrum, och där sågs vi och började våran shopping runda.

Nu såhär efteråt känner jag mig väldigt duktig. Köpte inget som jag absolut behövde. Man tänker alltid: aaaa, men jag behöver ju faktiskt den här grejjen... hm, och den med! Det är ju så otroligt kul att shoppa och hitta fynd och sådära. Hittade en massor men köpte bara ( konstigt nog ) en fickkalender till att planera upp min vardag och yogurt till min kära bror. Ellen gjorde en hel del smarta klipp, och som vi brukar säga du och jag; "köp det inte bara för att det är på REA, köp det bara om det är någonting du behöver eller verkligen vill ha" en vis ordföljd enligt mej. 

Men ändå så sågs jag och Karro. Efter hennes träning ( som ligger några meter ifrån mej ) så kom hon hit. Vi har lagat spagetti med köttfärssås och gjort äppel paj. Maten slank ner snabbt och för längesedan, så jag tror nog att det är dags med äppelpaj pronto PRONTO! Sen ska vi se på filmen 27 Dresses. Bra film asså. 

Hoppas att ni också får en finfin kväll, kraaaam på er allihopa! <3 / Sofia

 

Tell me that you love more




Idaaaag kommer Karro hit. Vi ska senare in till stan och handla mat, även kolla på några REAor som vi har fått nys om ( har inga planer på att köpa något men men, vem vet ), köpa saker inför skolan etc. Sen ska vi antingen ta buss eller bil hem till mej, laga mat och se lite film. Jag har varit inne så länge pga. min allergi mot pollen ( någon växt har släpt ut en massa pollen just nu ), och därför är det en liten test för att se hur jag mår ute... nåja, jag har ju mått sämre.

Gårdagen var finfin, Linnéa kom hit på sin moppe, vi pratade, gjorde playlists på Spotify, bakade kladdkaksmuffins, såg på systrar i jeans filmen, lagade korvstråganoff med ris, åt oss mätta sen så brummade hon hem.

Nu ska jag fixa lite här hemma, försöka få tag i Karro och ta allergi medicin!

Ciao <3

DAGENSLÅT Typical - MuteMath

Keep your feet warm





Idag är min lek kamrat Linnéa här och vi har bakat kladdchokladmuffins. Det har jag ärligt talat aldrig gjort. Kalla mig knäpp om ni vill. Har absolut inget emot det. Det är en del av min image.

Snart är den sköna sommaren över. På Torsdag så börjar jag i ettan på ett gymnasium inne i Visby vid namn Richard Steffen, där jag ska läsa på Samhällsprogramet med extra musik. Jag funderade seriöst på estet musik ett tag men insåg att jag ville gå på ett ställe där det finns fler folk ( eftersom jag alltid har gått på små skolor )  och där det är lite större. Sen kände jag att jag mera bara ville ha musik som ett litet extra intresse i skolan ( eftersom jag förut har haft musik efter skolan på min fritid alltså, men slutade pga. att jag inte hann med att öva. ) och inte ha så mycket musik som det skulle ha blivit på estet. Jag älskar musik, det tvekar jag inte på, det är bara det att jag inte vill ha det så mycket. Jag kanske har fått höra att det är mer musik än det är, men jag ångrar absolut inte mitt beslut att välja samhällsprogramet. Detta känns som en ny start. Nu ser jag framåt, inte bakåt.

Så, imorgon ska jag umgås med min vän Karro, vi ska kolla nån REA inne i stan och hon ska leta efter ett par speciella skor, exciting!

NU ska jag och Linnéa mummsa på kakor och se på filmen Systrar i Jeans som hon har tagit med hemmifrån sig.


See you everybody ! / Sofia <3

I'm in love with a fairy tale...

Haaaaj! Marcus här!

Sofia och Karro är och muppar sig i köket så jag tog chansen att sno Sofias blogg! Muhaha! De ska göra nån slags glass, och förväntar sig att jag (som inte äter glass) att hjälpa till... good luck :)

Sitter och lyssnar på Alexander Rybak, alltid trevligt! Sitter o facebookar, men det är något fel på hennes internet så varje gång man går in på min profil så står det "Marcus Nilsson (blablbla) cannot be read" :( Men så är livet.

Au revoir!


I have climbed the highest mountain with lovely Marcus!






Do you want to go to the seaside





Bilder från Värmland

I can´t belive it! I´ve made it! :D Jag har slutligen lyckats ta mitt förarbevis för EU moped Klass 1 !!!!! Har varit skit nervös.... men nu e det klart! Ska bara skriva på några papper och sedan är det klart. MOPPE! Så om en vecka ( när jag har fått kortet) så kanske ni får syn på mej, som glider förbi! Man får ju ha max 7 fel... jag hade typ 4 lr 5 :P Happyface ;)

Ha en bra kväll folks <3

RSS 2.0