What happened to the story that we wroteOMG! Har hittat en super härlig hemsida med en massa finfina grejer! Kolla här själv bara :D


NYÅR snart! Tuddles <3

/ S

A mind like a diamond

Jag är glad :) Är super nöjd med alla fina julklappar! Jag fick bl.a. en ipod, böcker och en:


GLAAAAD!

Men.... en sak som kanske inte är så bra är att jag typ är halvt sjuk. Snuvig och hostig, men jag håller på att krya på mej inför nyårsafton som bara den!

Jag kan inte vänta tills säsong 3 av CHUCK kommer att sändas. Jag vill liksom se det nu! Eftersom säsong två slutade så spännande ( eller nått :P ). Aja, de säger att den skall sändas i vår på tv 6. Man får väl hoppas! Men CHUCK är iallafall en hysteriskt rolig och spännande komedi serie från USA som även har gått i Sverige. Jag rekomenderar till de som gillar lite halv knäppa program med många skratt, att ta en titt på serien CHUCK! :D

/ S

Santa Claus is coming to town!

Jag skulle bara vilja säga: GOOOOOD JUUUUUUL! <3

 

HOHOHOHOHO!!!!

MY HEART IS TAKING OVER

- it really does! Jag skriver om något annat i stället!

KLOCKOOOOR! Jag har kommit på vad jag skall börja samla på.... klockor! Jag älskar klockor! HIhihi, här är några av mina personliga favvosar:

- Miniräknar klocka från T-shirt Store

- Denna röda söta som också är från T-shirt Store

- Fina färgglada klockor från http://smalslips.se/


- Knokk.se´s fantastiska mysiga klockor :


Tillslut: - ADDIDAS de snygga!Ikväll är det fest BTW! Woooohooo! ;)

/ S

It´s easy as one, two, tree

I break, as you can say. Jag tar väl det lite då och då jag har som allra stressigast! Nu är det mesta lugnt, bara allt jul bestyr kvar ;) Massor med andra ord :S Men mysigt! 

Sitter här och lyssnar på Jackson 5 och Michal Jackson och njuter av tanken att jag precis har avverkat alla prov, inlämningar och "jobbiga" lektioner innan ledighet :D JULLOV..... snart så! ;)

Asså, en grej är ganska coolt just nu. Det snöar! Det ligger till och med kvar på marken! Typ en dm lr nått ;) Jag har faktiskt varit så bra att jag redan har avverkat 2 julklappar för julhandeln... bara ett par stycken var nu :P

Men jag behöver lite advice från er alla som har lust. Jo, den här klänningen nedan hade jag på skolavsltningen i sommras. Är den för somrig eller kan man ha den även på nyår? Jag tycker att nyår är lite blått, lr? Jag har nog bestämt mig för att ha den men det är ju lite skojj och höra vad andra tycker... ;) So, vad tycker ni?


(Från VILA)

Tuddles <3

/ S


RSS 2.0