let the noise run through your head.
idag blir det kokboks fixande! det skall skrivas, lagas mat, kanske bakas och fotas. men eftersom det är så underbart väder ute... så tror jag att jag skall gå ut en sväng först, för att försöka få min stress att försvinna.

late night kisses.
lite drömmar om vår och sommar och så där lixom... hihi.

i change shapes.


sitter och pysslar med min "gör-din-egen-kalender"! klippa och klistra så att det blir finfint :) men borde nog plugga lite nu så... kalendern får vila lite!

bring you back to the stars.


hehe, lite på fel ställe lixom.

all day. all night.ett enkelt lunch tips som jag bara blandade ihop någon gång över julhelgen. en rostad macka, en hamburgare, en skiva chevré, några soltorkade tomater och lite ruccola sallad :) en kort instruktion lyder: rosta mackan medan du steker hamburgaren. när hamburgaren nästan är klar lägger du på chevré skivan ovanpå, så att den smälter något på hamburgaren. i den sista spurten så sköljer du ruccola och lägger ihop allt på en tallrik. och sen, voíla. så har du en enkel lunch alltsåååå. hehe.

denna vecka har det inte funnits någon tid till bloggandet tyvärr. eftersom vi har haft fullt upp med tvinspelningen! men hoppas att jag lyckas bli lite mera aktiv från och med nuuuuu. puss.


well i don´t know anything at all.


nu pågår en massa pyssel med mitt projektarbete. känner att jag faktiskt har kommit igång ordentligt nu! var på ett tryckeri förra veckan och det känns som om man är på god väg nu. hihi.

it would lead me back.


om det ändå fanns färska fina och somriga jordgubbar nu. hm... mums!

come back to me.


men aaaaaaaaaah. jag vill ha värme. och sol. och grönska. alltså sommar!!!!!! en solresa hade inte suttit fel just nu liksom.


hold us strong.


mums happy cupcake. nästan lite för sött alltså. haha

i know i know i know.

ja ja ja. jag vet att jag suger på att uppdatera. heh. vi gör ett nytt försök. nu jäevlar!!!

hoppas att en tårta och ett leende gör mig förlåten.

hihi

RSS 2.0