I wouldn´t wanna be inside your head





Nu är jag hemma från danslägret :P

Hanna, Jenny och jag har gjort en massa fina bilder :)

/ S


Somehow it´s fine



Hejochhå och jag ville bara säga att jag har haft problem med nätverksuppkoppling till min dator så jag har inte kunnat blogga :/

... juste! Jag kommer inte att skriva på ca en vecka eftersom jag ska på dansläger :D Ska bli såååå kul! :)

Hare bra!

/ S

I don´t know what you´ve done to me



Vitt tårtfat designen Jelly Bean av Ingela Benson

Igår när jag kom hem och vi grillade, jag och min familj, så fick jag ett jättefint paket. Tack snälla och gulliga ni :) <3

/ S

Fight the break of dawn




<3

I förrgår hade jag skolavslutning och fick mina betyg. Jag blev superduper glad eftersom de var mycket bättre än vad jag trodde! :) Det var först musik underhållning i Aulan i F-huset, i bandet som uppträdde så var det en i min klass som spelade. De var jättebra ;) Sen gav vi våra klassföreståndare presenter och de blev jätteglada :D...

...Sen vare SOMMARLOV :) 
 
Jag och Ellispellis åkte med bussen hem och vilade upp oss. Senare mot kvällen så åkte vi in igen för att möta upp med en massa vänner. Vi gick först och köpte pizza och tog med dem ner i stan. Vi satte oss vid strandpromenaden. Där åt vi pizza, läste tidningar och pratade. Myyys. Sen drog vi hem till en kompis där flera kompisar väntade. Vi hade skojj en stund och vissa gjorde sig i ordning. Vi gick sen hem till en annan kompis och hade trevligt. Och senare kom jag på att jag inte hade någonstans att sova, hehe. Jag fick sova hos snälla Alice :) Vi gick hem till henne och pratade och hade kul :P Dagen efter så åkte jag hem och umgicks med familjen och grillade utomhus. En perfekt start på sommaren :D

/ S

I don´t care about nothing











Hahah, lite kul att det står "Stockholm "på två ställen på samma gata i Visby!

Karamell Boden får mig att tänka på godisbutiken i Pippi Långstrump. Så mysigt och fint.

/ S

Honey while the sun is still shining






Eftermiddagen med Weimo <3

/ S

There´s some things you can´t replace







Min älskade klass <3

NU ÄRE SOMMARLOV! Härlisch... :)

/ S

If I could paint you







Jag brukar inte ha så mycket bilder på mig själv, men här är lite iallefall :P Det var på min lillebrors skolavsluting i det fina Almedalen ;)

/ S

There are different names for the same thing


De här två färgerna på nagellack är de som jag diggar mest just nu. Den turkos-blåa är från HM och den beige-ljus-rosa är från Mavala och färgen heter Reno, 91. Jag gillar dem för den ena sticker ut ganska mycket, det fångar ens blick liksom. Och den andra är så basic som det bara kan bli, men ändå sött och fint som passar till allt...typ ;)

/ S

Sun in the sky




Idag har jag och min lilla kusin Moa plåstrat ihop bokstäver till ord. Vi byggde också en kojja. Där i höll hon i ficklampan och lyste så att jag kunde läsa Kalle Anka tidningar för henne. Och sen fick vi bullar och saft. Känns som sommarlov, fast det är det inte riktigt ännu.

/ S

I want you to stay




fina saker.

Glasögonen och ringen köpte jag i Tyskland för två månader sen. Brillorna var från en tysk modebutik som jag inte minns namnet på, men ringen köpte jag på najsiga New Yorker. Kjolen köpte jag igår och den är från Vero Moda :)

Snart är det sommarlov...

/ S


Some things don´t change




Nu tänkte jag lägga mej på sängen och bläddra i lite tidningar, Cosmopolitan, Sofis mode och HMs fashion magazine.

Senare kanske Karro kummar hit och kollar på film med mej. Tänkte se den nya variationen av Fame :) Den verkar bra!
Hare göööött!

/ S

Like fish in the sea you know how I feel








massa bilder från idag

Idag har jag och familjen varit på min lillebrors skolavslutning :) Jag gick ut ur den skolan förra året så det kändes lite deja vú över det hela. Man såg niorna gråta och de söta lärarna. En föreställning full med spex nere i Almedalen. Alla klasser hade någon form av underhållning, antingen sång, dans eller något annat busigt. Min bror sjöng och dansade och gjorde värsta lyftet med en tjej på en bild längre upp. En av mina bästa kompisar slutade nian och jag gav henne massor med kramar och en försenad födelsedags present :) Och alla mina fina gulliga söta gamla lärare dansade och showade och jag saknar dem verkligen! Men jag har det bra på gymnasiet också såklart! På sista bilden är jag och min bror efter avslutingen. Vi var kvar och hade lite picknick, myyyyys!

Ikväll ska jag typ bara ha en hemma kväll med mys. SNART SOMMAÄRLOEV FÖR MEJ MEJD!

/ S

Someday sometimes somewere








Mina fina fynd. Den gula galon-regn-jackan har jag fyndat på second hand och den marinblå söta kavajen är Rut m.fl. och är köpt på JC REA :)

/ S

And say the strangest things













Alice bilder

Det där var bilder från grillningen i fredags i Almis med gullungarna! <3 Fiiiiiiiina allihopa <3

Pusshej.

/ S

You don´t what to be alone




Othello är så kul :) Mitt favvo sällskapsspel.

Har haft en fin dag idag och imorgon har jag bara två lektioner. På sista lektionen, som är Naturkunskap, så ska vi ta med fika så vi kan dela måd oss. Lite fredags-mys-fika-sista-lektionen-knytis :) Myyyyys!

/ S

Here we go here we go

         
          

HM


Jag vill ha en blus med fransar, det är så fint! Jag vill också ha en kavaj, men är inte riktigt säker på vilken. Jag funderar på en marinblå från JC med uppviksbara ärmar. Najs ;)

/ S


What you know



sofia gillar himlen. den är så fiiiiiin! :D

Ja jag är lycklig ja jag är lycklig ja jag är lycklig hela veckan... typ.

Inga mera skolarbeten, inga flera uppsatser, inga flera läxor, inga flera prov och inga flera seriösa lektioner kvar på denna termin. Inget skolarbete överhuvudtaget på två månader dåra. Sitter finfint!

pussar

/ S

Blow my mind





               

Jag diggar Sofis mode. Inte hemsidan/bloggen dock, men tidningen som kommer ut varje vecka som bilaga till Aftonbladet. De kostar typ ingenting jämfört med alla andra dyra modetidningar. Jag tycker de är så härliga att kolla i. Speciellt det nya nummret som är så himla färgglatt och najsigt! Det finns ju inget fel på hennes stil heller för den delen. Alla plagg hon har kanske man inte skulle kunna tänka sig att ha, men de ger inspiration :P

/ S


Everybody is gonna love sometimes


Lite roliga effekter ;)

Det regnar ute... det är kallt :/

/ S

Flying over mountain high


Det känns lite grått... men ändå bra! :)

Jag är smått överlycklig idag :) Eftersom jag bara har tyskaprov kvar och senare i eftermiddag sätts betygen. Efter det kan man bara glida runt i skolan, dn veckan som är kvar! Såååå hätligt, har längtat så länge efter SOMMARLOV! men på sätt och vis så är det lite sorgligt. Eftersom jag och min klass kommer att splittras nu till tvåan för att här på SAM ska man välja en inrikting inför nästa termin. Jag älskar verkligen min klass och det är lite depp att vi ska skiljas. Men jag tror att vi kommer att hålla kontakten iallefall :D Puss på er <3

/ S

Banana pancakes





Jag älskar Leila Lindholms böcker! De är så fina bilder, så mysig och söt stil och så mumsiga recept i. Hennes nya bok, One more slice, bara jag måste ha! Jag ska nog baka en kaka ur A piece of cake snart :P Namnam! :)

Puss

/ S

Come and open up your folding chair next to me



Har kollat på studenterna och de var jättelyckliga och fina :)

Igår var jag nere i Almedalen med massor av vänner och grillade, spelade kubb och skrattade! :D Fiiiin kväll!

/ S

RSS 2.0