Back to the start
If you look on the bright side, I´m still standing -

Tillabak från Fåröen ;)

Spotify!!!! Fixat och klart, dock den versionen som är gratis.... men men, nu kan jag lyssna på massor utan musik! Just nu ser min playlist ut på detta vis:

No You Girls - Franz Ferdinand
Eet - Regina Spektor
Heartbeats - José González
Don´t Forget Me - Macy Gray
A-Punk - Vampire Weekend 

Idag har jag oxå sett på ett undanstoppat avsnitt av Miss Marple, skiiiit bra asså!

<3

Learn to sing along

Nu ska jag till Fårö på fest, kommer hem snart igen... skriver förhoppningsvis ett inlägg imorgon om hur allt har varit där. Fårö är en fin plats där man inte skulle ha något emot att bo på!

Bye <3


I like to play

Hemmaaa igen! :D
<3

Hard to save a life

Igår och idag så var Jantra här och lekte med mej. Hon hjälpte också mej att packa mina saker klart inför min resa. Härom dagen bakade jag en kaka, den blev gooooood! :)

Nu drar jag till STHLM! Endast en dag, men ändå ;) Sedan ska jag vidare till Värmland, där mina släktingar väntar! Ett litet uppehåll.... igen :P

Vi ses och hörs <3

There is a wild wind blowing


Hårspänne från Åhléns, REA, 6 kr!Bat Man tischa från Cubus, oxå REA, 79 spänn !

Införskaffat från statsvandringen med Karro :)

<3

All thoes places I have found
Bilder från min och Karros lilla trip till staden -som gjordes förra veckan- ... Många skratt och glada stunder! Och Visby, som alltid lika vacker... speciellt med alla sommarrosor som slingrar sig överallt.

Det gjordes investeringar som kommer att visas upp inom kort ;)

Hare najs <3

Don´t need to fantasize

KOMMER ATT SAKNA DEJ REBECKA!

Vi har haft skojjiskojjigt under dessa dagar :) Måste göras om!

Kraam / Sofia

I am lost without a trace

Idag har jag och Rebecka varit i stan... vi tog varsin buss in till Visby och träffades, vi gick till Östercentrum och kollade runt, köpte mackor och vindruvor. Vi pallade oss sedan ner mot hamen. Där var det fortfarande Almedalsvecka på gång, men -politikerna/ de som hugger tag i en och vill snacka- de var inte lika aktiva som för några dagar sedan! Vi gick ner till stranden, det sk. Kallis, där bytte vi om och hoppade i vattnet! SKÖNT!

Sedan tog vi bussen hem till mej :) På bussen så mumsdade vi After Eight, love <3 Precis när jag hann ta mitt första steg in i bussen, så kom en kanon skur skjutande från himlen. Samma sak händ när vi klev av bussen, vi blev pissböta när vi traskade hem!

Senare så åt vi middag... efter att vi hade bakat rulltårta så såg vi på filmen Grease! Rebecka hade inte sett den och vi hade bestämt sedan en lång tid tillbaka, att vi skulle se den tillsammans! Och det gjorde vi! Sen somnade vi pladask XD

I natt har det regnat och åskat, vilket är det bästa vädret som finns när jag ska sova bra ;)

Nu ska vi åka hem till Rebecka, och där ska jag sova över i natt... det blir Rebecka weekend!

PUSS <3

Look in the mirror and say

Har spelat Otello med min kära bror ute på en filt i skuggan i våran trädgård, wonderful! Till det så drack vi kyld äppelmust, namnam... Han vann två partier och jag ett... ganska stolt över att ha gjort en hel del smarta drag!

En typiskt och härlig sommardag! :)

HUGS <3

That was hard becuse she´s an astronautBilder från en härlig fäkt vecka!

Tack Jantra, min guld pärla som kom in till tävlingen och stötte mig genom en svår sak... tack ni andra - ni vet vilka ni är- som oxå hjälpte mej att hålla humöret uppe, ni är oxå värda guld!!!!!

Eftermiddagen på stan med Lundis var toppen ;) Som körsbäret på grädden så sket en mås mig i skallen... inte fullt så roligt, lr? Vi skrattade ihjäl oss och fick som smått springa till bussen. <3


Ja, ett uppehåll kan man väl kalla det... men nu ska jag köra igång igen!

RSS 2.0