a falling star fell out.

det blir ju så fina bilder vid solnedgång. därför har jag lagt upp ett par stycken.

/ S

ingenting jag säger spelar längre någon roll.


det är såååååå fint ute!

/ S

a monkey needs to dance so so do you.häromdan laddade ner photoshop på prov i 30 dagar. jag insåg mitt misstag igår när jag kom på attjag inte kommer kunna leva utan det och kommer förmodligen behöva köpa det sen för en massa pengar. de som jobbar med att sälja photoshop vet verkligen vad de gör. men shit vad jag är törstig. bäst jag går och dricker lite vatten. efter det ska jag cykla till ellen och äta kakor. heido.

/ S

look twice.

hahahaahah! lite fel miljö asso. hittade den på min mormors gård. hehehe. den hade tydligen varit på lagning och kommit tillbaka nu, lagom till julen? XD

/ S

need to take it back in time.en fin bok som jag införskaffade häromdan. sjukt mysig. detaljer hemma heter den. rekomenderas till de som älskar inredning och sånt. som jag.

/ S

det ekar över hela staden.

alltså så sjukt fina <3

/ S


from a distance.

fina moln.

idag är det  freeeeedag. nu är jag hemma en snabb sväng, men ska snart iväg på nya äventyr... ska till stan och grilla med några finingar sen får man väl se vart man drar någonstanns!

/ S

/ S

snälla bli min.


jag vill ha denna! så fin. den ingår i en design som heter READ. det finns tre andra bokhyllor som är formade som de andra bokstäverna. fyndigt. jag vill ha.

/ S

joy in the rain.är så sjukt trött. det har varit en lång dag i skolan och jag har skoskav. men nu är det väl ganska bra. för jag ska göra spagetti och köttfärssås! :)

/ S

don´t let those bastards reel you.


såg på pirates igår, som man såg i mitt förra inlägg. den var mitt i natten. så nu är jag helt slut med andra ord efter en skoldag. men nuuuuu....borde jag plugga. men jag ska vila lite först. ha rjag ju trots allt inte sovit så mycket inatt.

/ S


strange times. yeah.


aaaaaaah. SISTA MATTEPROVET SOM JAG NÅNSIN KOMMER ATT HA ÄR GJORT. i feeeeeeeeel gooooood. nu ska jag bara snabbt hem och vända. sen ska jag inte till stan och träffa en fin person. sen ska jag på bio. jag antar att ni förstår vilken. iiiiiiih. sjukt najs. nu måste jag rusa. hejdo.


/ S

you grown. you grow like a tornado.jag vill ha sommar. snart så är det dags!

/ S

i knew it all to well.


nu har jag precis kommit hem från en konstig dag i skolan, men ganska skön. hade musik heeeela förmiddagen och hade sen lunch. efter det så var det dags för min SISTA mattelektion eveeeer. sjukt skönt. imorgon så har vi det SISTA provet, nationella i matte B! ska plugga en massa ikväll, så vi får väl hoppas att det blir fint. men första ska jag ut och mysa i solen och lyssna på braig musik! :)

/ S

i feel like dancin'


det här var sjukt fint. ganska mycket femtiotal. det är så mysigt att bläddra runt bland alla sidor och bloggar med inredning. nu tänkte jag börja spana lite mera på även sådant och lägga upp mina favvosar här! på denna hemsida så kan du fortsätta kolla på fina grejer!

/ S

genom eld bara för ikväll.


idag har jag varit ute i stortsett hela dagen. men inte slappat om ni tror det. nej, jag har jobbat som tusan. är helt utmattad. nu sitter jag här, nyduschad, och dricker té och lyssnar på P3. myyyyys. har för ovanlighetensskull gjort om här lite på bloggen. får se om det blir bra. nu ska jag sätta igång och plugga. bara ett par veckor kvar i skolan! iiiiiiiiih. hihi. men ha en fortsatt trevlig söndag gott folk!

/ S

you can´t can´t count on a second chance.


detta album som heter gimme some, är en av mina nuvarande favoriter. Peter Bjorn and John är en svensk indierockgrupp som består av inga mindre än Peter Morén, Björn Yttling och John Eriksson. Jag tycker att de är grymma och man blir så glad av att lyssna på deras musik. min favorit på plattan är nog låten second chance.

lyssna på albumet här och enjoy!

/ S

if you step up i step up too

från vår dansuppvisningen på wisby strand kongress.

/ S

must go on.


den fina tjejen som ligger på marken heter mina. den söta tjejen som nästan kliver på mina heter patriza. och den som ropar är typ jag. den gulliga tjejen som tar kortet är agnes.

/ S

under cover of darkness
först bilder på finingarna malin och ellen. andra bilden ser man mej hålla i min drömtelefon, så fiiiin. och sen en streetstyle-aktig bild på ellenpellen. bilderna är från vårat besök i somriga huvudstaden. sjukt bra resa alltså.

so different but still.två gobitar från hm. vill ha. nu framåt sommaren såhär.

/ S

sometimes when it rains.


PRESS STOP! jag bara älskar den butiken. där kan man finna hur många fina tidningar som helst! grymt helt enkelt. när jag senast var på press stop så köpte jag en tidning från den brittiska ELLE. fint. jättefint.


/ S

i follow rivers.


en bild på min fina polares ögon. så fint med fräknar! visst är det somrigt?!

/ S

i can not explain.


jag vill ha sånna här hyllor! jag har ju redan en, som bara är svart och brun. men när jag flyttar vill jag ha flera!!!

de finns på bl.a. designtorget.

/ S

utan dina andetag.


byxdress från monki <3

det handlar om dej.


fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå.

S

jag tror mitt hjärta blöder.tullipanisar.

idag har jag dansat på en dansuppvisning på Wisby Strand. det var jättekul och coolt. vill göra om det.

/ S

back to the stars.


jag tänker på sommaren.

/ S

RSS 2.0