times like these.åh. dessa tider. rosorna är så fina!

/ S

i know i know i know.


ja. nu blev det ett sådant uppehåll igen. men nu kör jag. återigen.

glad midsommaaaaaar!

/ S

sometimes it last.alltså helt sjukt bra. finns inga ord som beskriver detta rättvist. hon är bra. hon är bäst. punkt.

/ S

someone like you.åhhhhh. saknar er <3

/ S

are we human or are we dancer.


jag vet att albumet hot fuss kom ut 2007 och att nästan alla förmodligen har lyssnat sönder the killers låtar på denna platta. men. jag kan dock inte sluta lyssna. har lyssnat på dem sedan albumet kom ut på ett ungefär. låten mr brightside är oförglömlig. enligt mig. jag vill också höja deras låt human i albumet day & age. så fint. och så bra.

/S

save it for a rainy day.

jag måste ju säga att jag längar tillbaka till mallorca. den fina naturen och de fina stränderna, meeeeen. nu är det ju sjukt varmt här, så man undrar ju hur varmt det kan vara där liksom!? det var 27 grader i skuggan här hemma senast jag slängde en blick på termometern! men nu ska jag gå och baka något gott, för min fina pappa fyller ju år idag! :)

/ S

ta mej till havet.åh, jag vill till havet. inte så långt för min del eftersom jag faktiskt bor på en ö. men jag skulle vilja ut och segla. fast det är också lite läskigt på samma gång. läskigt men härligt. men visbyhamn och hela gotlands kust får räcka för tillfället!

/S

strawberry swing.


dom här är ju så grymt goda! gjorde dessa förra sommaren. slog i hop några olika recept och la till skivade jordgubbar. resultatet blev choklad- och jordgubbscupcakes. muuuuuumms. kanske dags att göra snart igen. nu när jordgubbarna börjar växa fram.

/ S

KALAS HOS AGNES


från agnes artonårsfest. agnes är den fina tjejen på den bilden högst upp i inlägget. det var så himla kuuuuuuul!

/ S

that you´ve built to keep afloat.


åh, så gott med sommarsallad. kolla in receptet här!

/S

högt över molnen.
loooooooooppiiiiis! det var sjukt många säljare och sjukt mycket folk. jag och mina kära vänner gjorde många kap, trots att var och en handlade allt under hundralappen sammanlagt. jag tror att jag bara handlade för 45 spänn! och ändå så köpte jag en massa saker. två av dem ser ni ovan. två veckor gamla inrednings tidningar för några kronor styck samt en mysig stickad tröja för bara FEM KRONOR! helt sjuk billigt. och värt. de andra sakerna som jag köpte kommer senare ;)

fella och ellenpellen köpte varsin kappsäck bl.a. som man kan se på en bild lite längre upp. för bara 20 spänn typ. man måste bara älska loppis alltså.

/ S

alloway grove.


sååååå fint! vill ha den. den är från hm om någon skulle vilja veta.

/ S

so lets give it.
finingar!

idaaaag ska jag försöka vara ute i solen så mycket som möjligt. det är ju så himla varmt! sjukt najs.
/S

den är till för oss och inga andra.

åh.

/ S

a day like this.fina tjejer i solen.

galen tjej i solen.

/ S

it´s because of you.bakade just biscotti.... hihi. gott!

/ S

down the line.
naturen är allt bra fin så här års.

/ S

RSS 2.0