I just wanna play my music





Här är mina hörlurar som bara är toppen ! :) Ville bara tipsa för kul ! Både snygga, bra och sköna ... priset var väl inte så billigt men men... typ... 500 kr tror jag :P Finns på WeSC´s egen butik i stockholm eller på nätet , bara att söka på !

Dagens låt: Clocks - Coldplay  

Konfen i mitt hjärta





Bilder från den skojjiga helgen i sthlm ! Det måste göras om flickor <333

Gonatt :) / Sofia

Living on the right side of the road



Hemma hemma hemma :)

Helgern har varit super duper ! Jag har alltså varit på Fårö och vandrat med ett par stycken. Min kompis Ellenpellen var med och vi gick och gick....

....och fick soleld ! Vi glöööömde att ta med oss solskyddsfaktor. Det var soligt och upp mot 20 GRADER ! Otroligt . Det svider i ansiktet och är rött.... hm, undrar hur jag ser ut imorgonbitti när jag ska till skolan... men men, det får man leva med !

Veckan är som vanligt ganska mkt uppbokad... imorgon är det redovisning på NOn ( Astronomi ) håller på att tränar på det, jag ska nämnligen berätta om solen ;) På Tisdag har vi prov på det vi har hört efter hela klassens redovisningar. 

Kan inte komma på något mera... lr jo, jag ska skippa fäktträningen imorgon måndag, eftersom jag behöver ta igen mig lite eftersom jag inte varit hemma något på hela helgen.... men ska nog dit på Tisdag ! :)

Juste, sedan är det fagning ( räffsa löv ) på Torsdag och på Fredagen så är jag LEDIG :) Valborg ;)  

Näää, nu ska jag gå och träna på astronomi redoviningen ! Och efter det ska jag nog ringa till Jantra och se hur det står till med henne :)

PUSSAR OCH KRAMAR / SOOOOFIAAA <33


Come on let´s get high



Denna nalle fick jag av Lundis i mitt påskägg <3



Jag har på mej : Kjol HM Divided Leggings HM Divided T-shirt Åhléns

Wohoooo.... helg <3

Sååå skönt ! Men ska inte vara hemma speciellt mkt ändå , jag ska nämnligen med min gulliga polare Ellenpellen och några andra, typ gå och tälta på Fårö ! :) Ska bli skojj ! Från början så var vi sex stycken ( av mina kompisar då , men det kommer flera som jag inte känner liiika bra ) Men nu är vi typ bara tre XD Jag har köpt ett paket med mummsiga marshmallows :D Det ska vi grilla och mummsa på har jag tänkt. Metrologerna på radion säger att det ska bli prima väder och kan bli upp mot 20 grader :O Men eftersom vi ska vara nära vattnet heeeela tiden så är nog risken ganska stor att det blir några grader kyligare... men men, man tager vad man haver !

Idag har jag varit i skolan och flummat. På morgonen tog jag lite sov morgon eftersom jag skulle på utvecklingsamtal i skolan med pappsen kl. 8.30 och min första lektion startar 8.15... Och eftersom min skola är uppdelad på två ställen, alltså att jag är tre dagar på ena sidan av stan och två på den andra sidan i en annan byggnad, så var såklart utvecklingssamtalet och lektionen på två olika ställen.Därför behövde vi inte äka här hemmifrån förens kl 8 ! :O Jag kunde ha sovit till 7 men jag gick dock upp halvt kvart över 6... och gjorde mig i ordning, valde outfitt, lagade frukost till hema familjen och gick sedan och satte mig och kollade på film ! Det var riktigt skönt att bara kunna sätta sig och se på TV på en morgon ! Plus att solen sken och gick upp ganska tidigt så var det x-tra skönt !

I skolan så jobbade v på som vanligt, det var inte så tunga ämnen idag så det var faktiskt kul ! Efter skolan tog jag, Lisa och Jantra bussen in till stan. Där gick vi runt lite och kollade.

I kväll blir det packning inför helgen... ska nog oxå laga en smaskig middag och göra någon god efterrätt !

Dagens låt: Ulysses - Franz Ferdinand

På tal om det.... Karro ! Krya på dej <3

Falling in love with my favourite song









Jacka Fjällräven Halsduk Åhléns Mössa Åhléns Vantar Åhléns Väska HM Strumpbyxor HM Skor Din sko

En lååång dag var det... i måndags ! :)

Oh Stockholm we have a problem






Bilder från helgen.... hade en toppen mysig tjej kväll med Karro och Ellen <33


Denna rosett har jag sytt själv :) Väldigt nöjd faktiskt ! Vad tycker ni ???


Ja nu är det klart ... jag ska till stockholm imorgon och vara där över helgen. Jag ska bo hemma hos min lek kamrat Jenny ! Och eventuellt ska vi träffa några andra från konf-gänget :)

Meeen , ni får ha det så bra ! Det kanske blir ett inlägg från stockholm... vi får se vad vi hinner med ;)

Kraaam på er <33

GLAD PÅSK !



 
Jag skulle vilja önska allaaa där ute en GLAD PÅSK !

Hoppas att ni har fått en massa godis !

PUSS <33

På väg hem från blåkulla



Igår kom C förbi och sov över :) Vi gick över till grannen utklädda till påskkärringar :P Och godis fick vi =)
 Vi hade jätteskojj och såg på Sex and the City filmen ! Imorse vaknade vi till strålande solsken och gick ut till våra kaniner och myste lite med dom :) Sedan blev hon hämtad av sin far och åkte hem...

Resten av dagen har jag bara gått runt...pluggat lite... bakat... lagat mat :P och lite sånt ! Nu ska jag typ bara slappa lite och förmodligen krypa till kojs ...

Kraaaam<33

Jag ska köpa vingar för pengarna



Väska från Vero Moda 139 kr ( ord. 279 kr )

6 st armband från Lindex 69 kr


Lång skjorta från Bikbok 74 kr ( ord. 299 kr )


SAKER SOM JAG HAR KÖPT INOM LOPPET AV NÅGRA VECKOR :)

Have a goood day <3

Love is stronger than Jesus





The only one that I have ever known






Info om min dag comes later :)

PUSSSS <3

Let me think about it





Foto: Jantra

Randig T-shirt Åhléns Kjol Lindex Cardigan Gina Tricot Strumpbyxor Vero Moda
Halsband Glitter Armband Cubus Örhängen Kommer inte ihåg


Smile like you mean it









En sådan dag ! :)

Gårdagen firades tillsammans med Lisa, Jantra och Linnéa med att gå på bio och se "Kenny Begins". Den var sååå rolig ! Vad vi skrattade och kom på internskämt asså XD Jaja , i vilket fall så var anledningen till firandet att vi nu allihopa har PÅSKLOV ! <3

Efter bion var inte kvällen slut inte.... vi gick runt en sväng i mysiga Visby och åkte sedan hem till mej allihopa :) När vi kom hem så fixade vi iordning lite mys och satte oss och såg på filmen "P.S I love you"... den var så himla fiin ! Efter det så gick vi till mitt rum och snackade tills vi somnade...

... på morgonen så var jag konstig som vanligt. Låter som en gnisslig dörr, flummar och snackar som bara den ;) Men tjejerna överlevde denna tragedi och vi masade oss upp för att sätta igång med en god frukost. När vi ätit klart så gick vi ut i den fina vår vädret och myste med våra kaniner :) Dom blev glada ! Det var nästan sommarvärme ! :)

Senare under dagen så började det ske hämtningar av mina söta kompisar. En efter en försvann dom :P Och tillslut var det bara jag kvar ! Men jag har iallfall haft en toppen mysig "stund" gullisar <33 Thanks !

Ha det så bra ! <33 // SOFIA

Livet är inte som en dans på rosor




Just nu idag köööpte jag.... en liten ros i en blomster affär
En ros röd som blod, så att du förstod att det är dej som jag håller käääääär <3

RSS 2.0